BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Zomervakantie in Overijssel

Zomervakantie in Overijssel

  • Ideale zomervakantie bestemming
  • Vakantiepark in de Twentse natuur
  • Openluchtzwembad met kinderbad
 

Vier uw zomervakantie in Overijssel

Geniet van de zomervakantie in Overijssel op Bospark Markelo! Wandelen, fietsen, spelen en zelfs zwemmen in het buitenbad behoren tot de vele mogelijkheden. Verblijf in luxe vrijstaande vakantiehuizen en geniet van een heerlijke vakantie op een schitterend terrein met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting. Tijdens uw zomervakantie wordt u wakker tussen de fluitende vogels midden in het natuurschoon. Ons vakantiepark heeft verschillende accommodaties voor maximaal 6 personen nabij de Markelose Bossen. In deze bossen kunt u heerlijk wandelen en fietsen tijdens de zomervakantie. Eenmaal terug op het park kunt u afkoelen in ons zwembad of met een verfrissend drankje bij onze horeca gelegenheden. Tijdens een zomervakantie in Overijssel bij Bospark Markelo komt u helemaal tot rust in de natuur.

 

Zoek en boek uw zomervakantie in Overijssel ⤵

 

Vier uw zomervakantie in een vakantiehuis in Twente

Op Bospark Markelo, onderdeel van Bospark Markelo, hebben wij verschillende vakantiehuisjes. Deze luxe vrijstaande vakantiehuisjes liggen allemaal in het bos. Sommige huisjes hebben een prachtig uitzicht over de verschillende waterpartijen van het park. De huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over een luxe keuken, mooie badkamer en ruime slaapkamers. Tijdens uw zomervakantie in Overijssel kunt u heerlijk genieten van het mooie weer in uw royale tuin vanaf het terras bij de woning. Voor meer luxe boekt u een Wellness Bos Lodge met Finse sauna. Ook hebben wij huisdiervriendelijke accommodaties voor als u uw hond wilt mee nemen tijdens uw zomervakantie in Twente. Wanneer mogen wij u verwelkomen in een vakantiehuis in Markelo in de zomervakantie?

 

Onze lodges:

  • Luxe vrijstaande lodges
  • Voor maximaal 6 personen
  • Compleet ingericht 
  • Uitzicht op de bossen of de waterpartijen
  • Sommige lodges zijn huisdiervriendelijk
  • Parkeren bij de accommodaties
 
 

Ontdek Overijssel tijdens de zomer

Tijdens de zomervakantie is er veel te doen in Overijssel. Rondom Bospark Markelo vindt u een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes die u langs historische landgoederen, kastelen en pittoreske dorpjes brengen. Vooral het glooiende landschap van De Borkeld is een bezoek waard. Ook met kinderen is er van alles te doen in de omgeving. Bezoek Avonturenpark Hellendoorn of het natuurmuseum Holterberg. Natuurlijk kunt u zich ook uitstekend vermaken op ons vakantiepark in de zomer. Neem een verkoelende duik in ons buitenzwembad of geniet van een hapje en een drankje bij onze Bistro terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin of op het speelveld. Wanneer komt u Overijssel ontdekken tijdens de zomervakantie?

 

Openlucht zwembad

Neem tijdens uw zomervakantie in Overijssel een verkoelende duik in ons openluchtzwembad met apart kinderbad.

 

Speeltuin en speelveld

Lekker schommelen of glijden van de glijbaan, kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens de zomervakantie in Twente.

 

De Loep en Buuf & Buur 

Geniet van een hapje en drankje bij bistro De Loep of lunchroom en snackbar Buuf & Buur tijdens uw zomervakantie.

 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

Veelgestelde vragen over de zomervakantie

Waar boek ik een zomervakantie in Overijssel?

De leukste zomervakantie in Overijssel in de natuur boekt u bij Bospark Markelo, onderdeel van Bospark Markelo. Geniet tijdens uw zomervakantie niet alleen van de natuur, maar ook van faciliteiten zoals een buitenzwembad waar u heerlijk kunt afkoelen in de zomer.

Wat is een leuk vakantiepark in Overijssel voor een zomervakantie?

Bospark Markelo is een erg leuk vakantiepark voor in de zomervakantie. Ons park ligt midden in de bossen waardoor er in de zomer verkoeling is. Als dat nog niet genoeg is kunt u ook een duik nemen in het zwembad of een verkoelend drankje drinken bij onze horeca gelegenheden. Wanneer boekt u uw zomervakantie in Overijssel?

Wat is een leuke bestemming in Twente voor een zomervakantie?

Ons vakantiepark ligt in Twente en is een leuke bestemming voor de zomervakantie. Vanaf ons park kunt u heel Twente ontdekken en als u terug komt kunt u heerlijk tot rust komen op ons park. Wanneer mogen wij u verwelkomen in de zomervakantie in Overijssel?