BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Bospark Markelo
  • Rustig gelegen vakantiepark in Markelo
  • Luxe vrijstaande vakantiewoningen
  • Openluchtzwembad

Bospark Markelo

Op Bospark Markelo, onderdeel van Buitencentrum Hessenheem, kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden van Hof van Twente. Aan de rand van het bos vindt u ons rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantiewoningen die van alle comfort zijn voorzien. Het terrein is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting. In de directe omgeving vindt u verschillende wandel- en fietspaden die u langs de mooiste plekjes leiden.

Om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon zult u op Bospark Markelo geen tropisch zwemparadijs of geanimeerd vermaak aantreffen. Wel treft u er een aantal praktische faciliteiten zoals een receptie waar u terecht kunt voor toeristische informatie, een wasserette, fietsverhuur, een openluchtzwembad met apart kinderbad, speeltuin en -veld, restaurant Bistro De Loep en lunchroom/snackbar Buuf & Buur. Aan de overkant van het park liggen mooie out- en indoor tennisbanen als ook het nieuwe gemeentelijke zwembad, zowel openlucht als overdekt.

Een sfeerimpressie van Bospark Markelo

Parkinformatie

Algemene informatie

Buitencentrum Hessenheem ligt net buiten Markelo in de gemeente Hof van Twente tussen Lochem, Holten, Rijssen en Goor.
Meer informatie

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Bospark Markelo en krijg alvast een impressie van het vakantiepark in Markelo.
Bekijk de plattegrond

Omgeving

In de omgeving vindt u een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk dat u langs historische landgoederen, kastelen en pittoreske dorpjes voert.
Ontdek de omgeving