BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Algemene informatie

General information

Algemene informatie

Waar vindt u ons?

Bospark Markelo is onderdeel van Buitencentrum Hessenheem. Het ligt net buiten Markelo in de gemeente Hof van Twente, tussen Lochem, Holten, Rijssen en Goor. Ons park ligt aan de provinciale weg Markelo-Goor. Komend van de A1 neemt u afslag Markelo, vervolgens richting Goor aanhouden. Ongeveer 3 km buiten Markelo komt u dan het bordje "Hessenheem" tegen. Toets op uw navigatiesysteem in: Potdijk 8 Markelo.

Waar meldt u zich?

Wanneer u aankomt op het park meldt u zich bij de receptie. Hier ontvangt u de sleutel van uw accommodatie en informatie over de faciliteiten op het terrein.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

  • Aankomst op maandag t/m vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.
  • Aankomst op zaterdag tussen 15.00 en 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Let op: wanneer u wegens omstandigheden op een ander tijdstip wenst in te checken dient u hierover vooraf telefonisch contact met ons op te nemen.

Faciliteiten

Om optimaal van uw rust te kunnen genieten vindt u op Bospark Markelo vindt u geen uitgebreid aanbod faciliteiten. Wel beschikken we over een aantal praktische faciliteiten, waaronder een receptie, fietsverhuur en een restaurant, waardoor comfort en gemak binnen handbereik zijn. 

Omgeving

In de omgeving van Bospark Markelo is van alles te beleven. Het park grenst direct aan de Markelose bossen, heerlijk voor een mooie wandeling of fietstocht. Daarnaast zijn er gezellige dorpen, kastelen, musea, markten en galeries te bezoeken en is er ook voor de actievelingen onder ons van alles te doen.