BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Herfstvakantie in Overijssel

Herfstvakantie in Overijssel

  • Ideale herfstvakantie bestemming
  • Lodges voor maximaal 6 personen
  • Lodge met wellness optioneel
 

Vier de herfstvakantie in Overijssel

Verblijf tijdens uw herfstvakantie in Overijssel in één van de lodges op Vakantiepark Bospark Markelo. De herfstvakantie is de ideale tijd voor lange boswandelingen en het bezoeken van gezellige dorpjes rondom Markelo. Na een lange herfstwandeling is er niets fijner dan optimaal tot rust komen in uw 4-, 5- of 6-persoons vakantiehuis in de bossen. U ervaart écht de herfst tijdens uw verblijf op ons vakantiepark met alle herfstkleuren en vallende bladeren om u heen. Wist u dat we zelfs lodges verhuren met wellnessfaciliteiten? Dat is pas ontspannen tijdens de frisse herfstdagen! Tijdens uw herfstvakantie in Overijssel kunt u genieten van een hapje en drankje bij onze horecagelegenheden. Wanneer boekt u een herfstvakantie naar Overijssel?

 

Uw overnachting tijdens de herfstvakantie in Overijssel

Op Bospark Markelo, ook wel bekend als Vakantiepark Hessenheem, hebben wij verschillende vakantiehuisjes. Deze natuurhuisjes hebben allemaal een unieke ligging in het bos, waardoor u de mooiste herfstkleuren kunt bewonderen vanuit elk raam. De huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over een luxe keuken, mooie badkamer en ruime slaapkamers. Wilt u er warm bij zitten tijdens uw herfstvakantie in Overijssel? Boek dan een vakantiehuis met Finse Sauna. In deze wellness huisjes kunt u heerlijk opwarmen na een herfstwandeling door de Overijsselse bossen. Natuurlijk begrijpen wij dat u gezellig deze wandeling met uw hond wilt maken, daarom verhuren wij ook huisdiervriendelijke vakantiehuisjes. In welke accommodatie verblijft u tijdens uw herfstvakantie in Overijssel?

 

Ons vakantiepark in de herfstvakantie:

  • Fietsverhuur
  • Tennisbanen
  • Speeltuin
  • Speelveld
  • Bistro De Loep
  • Lunchroom en snackbar Buuf & Buur
  • Receptie
 
 

Onderneem verschillende activiteiten tijdens uw herfstvakantie in Overijssel

Om het herfstgevoel echt te ervaren tijdens uw herfstvakantie in Overijssel huurt u op ons vakantiepark een fiets en ontdekt u het schitterende landschap in de directe omgeving van Markelo. Volg het netwerk van wandel- en fietspaden die u langs landgoederen, kastelen en dorpjes brengt. Natuurgebied De Borkeld is een absolute aanrader in het herfstseizoen. Echter kunt u het ultieme herfstgevoel ook ervaren door simpelweg uit de ramen van uw lodge te kijken; u verblijft namelijk midden in de Markelose bossen. Ook zijn er verschillende activiteiten tijdens de herfstvakantie voor kinderen vanaf ons park. Bezoek bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn of Zwembad De Scheg. Welke activiteiten gaat u ondernemen tijdens uw herfstvakantie in Overijssel?

 

Ontdek onze faciliteiten en omgeving ⤵

Veelgestelde vragen over een herfstvakantie in Overijssel

Wat te doen in de herfstvakantie in Overijssel?

Tijdens uw herfstvakantie in Overijssel is er van alles te doen. Maak een heerlijke wandeling door de bossen vanaf Bospark Markelo. Warm daarna op bij onze bistro of ons restaurant en geniet van een heerlijke overnachting in onze luxe lodges. Onze lodges zijn van alle gemakken voorzien.

Waar vind ik een vakantiepark voor een verblijf in de herfstvakantie?

Bospark Markelo is een ideaal vakantiepark voor een herfstvakantie in Twente. Op ons park boekt u verschillende lodges, zoals bijvoorbeeld een wellness of huisdiervriendelijke lodge. Wanneer boekt u een herfstvakantie in Overijssel bij Bospark Markelo?

Wat zijn leuke familie uitjes tijdens de herfstvakantie in Overijssel?

De leukste familie uitjes tijdens de herfstvakantie in Overijssel zijn een bezoekje aan Avonturenpark of Zwembad De Scheg. Maar ook kunt u met de hele familie wandelingen en fietstochten maken in de herfst door de gekleurde bossen. Wij zien u graag tijdens uw herfstvakantie in Overijssel!

 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.