BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Te koop
  • Vakantiehuis kopen in Twente
  • Luxe vrijstaande lodges
  • Veel ruimte en privacy

Recreatiewoning kopen in Twente

Bospark Markelo is een uitstekende plek voor een tweede huis. Dit vakantiepark is gelegen in Twente, midden in de bossen van Markelo. U kunt ervoor kiezen om een recreatiewoning te kopen in Twente voor eigen recreatief gebruik, of om uw woning (volledig) te verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie helpt u graag met het verhuren van uw recreatiewoning. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Dankzij de ideale ligging van Bospark Markelo geniet u volop van de rust en privacy die u vindt wanneer u een recreatiewoning koopt in Twente. 

 
 

Uw vakantiewoning in Twente

U kunt bij Bospark Markelo een vakantiehuis kopen in Twente voor maximaal 5 personen. Daarbij heeft u de keuze om de woning te kopen als tweede huis, voor deels eigen gebruik of voor volledige verhuur. Kiest u ervoor om uw recreatiewoning volledig te verhuren? Dan ontvangt u een vast netto rendement van 6% over een periode van 10 jaar. Dankzij onze professionele verhuurorganisatie kunt u zorgeloos genieten van uw investering! Een extra voordeel van een recreatiewoning kopen in Twente op een vakantiepark, is dat u gebruik kunt maken van de aanwezige parkfaciliteiten. Trek een paar baantjes in het buitenzwembad of geniet van een lekkere maaltijd bij de bistro. De kinderen vermaken zich opperbest in het kindbadje of in de speeltuin. Daarnaast bevindt u zich in een prachtige omgeving. U vindt hier dan ook talloze wandel- en fietsroutes!

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiehuis bij Bospark Markelo? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur, plan een vrijblijvende bezichtiging of vraag een brochure aan.

Luxe lodges bij Bospark Markelo