BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Nieuwjaar

Op vakantie tijdens de jaarwisseling

  • Luxe lodges voor maximaal 6 personen
  • Natuurrijk vakantiepark in Overijssel
  • De ideale bestemming voor een vakantie met oud en nieuw

Vier oud en nieuw op een vakantiepark in Twente

Uitgerust het nieuwe jaar in? Vier samen gezellig oud en nieuw in een luxe lodge op Bospark Markelo, gelegen op Bospark Markelo! Op ons vakantiepark in Markelo beleeft u gegarandeerd een ontspannen vakantie en gaat u het nieuwe jaar vol positieve energie tegemoet. Laat alle stress van afgelopen jaar achter u; het enige wat u hoeft te doen is genieten van alle luxe en comfort die het park te bieden heeft en tegelijkertijd de prachtige natuurrijke omgeving ontdekken. Een Finse sauna draagt natuurlijk een steentje bij aan dit ontspannen gevoel. Overweeg daarom eens de Wellness Bos Lodge tijdens uw jaarwisseling.

Zoek en boek uw verblijf tijdens de jaarwisseling ⤵

 

Uw vakantiehuis tijdens oud en nieuw in Overijssel

Tijdens de jaarwisseling heeft u de keuze uit verschillende soorten vakantiehuizen bij Bospark Markelo. Kies bijvoorbeeld voor een knusse tiny house of een natuurlodge. Ook kunt u bij ons een vakantiehuis tijdens oud en nieuw huren mét een sauna. U kunt met maximaal 6 personen verblijven in onze vakantiehuisjes, dit betekent dat u heerlijk samen met uw gezin of vrienden de jaarwisseling kunt vieren. Alle huisjes beschikken over een sfeervolle woonkamer, ingerichte keuken en comfortabele slaapkamers. Met wie komt u oud en nieuw vieren in een vakantiehuis van Bospark Markelo?

Jaarwisseling vieren bij Bospark Markelo

Start het nieuwe jaar op ons bosrijke vakantiepark in Markelo. In de dorpen en steden in de omgeving geniet u van een prachtig vuurwerkspektakel om 00:00 uur. De dagen erna geniet u van alle rust en ruimte om u heen. De grote waterpartijen en bruggetjes op het terrein dragen hier aan bij. Verder kunt u in de omgeving heerlijke wandelingen maken door de prachtige natuur. Begin uw nieuwe jaar bij Bospark Markelo!

Ons vakantiepark tijdens de jaarwisseling:

  • Fietsverhuur
  • Bistro De Loep
  • Lunchroom en restaurant Buuf & Buur
  • Speelveld en tuin