BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Kerst
  • Luxe lodges voor maximaal 6 personen
  • Natuurrijk vakantiepark in Overijssel
  • De ideale bestemming voor een vakantie met kerst
 

Vier uw kerstvakantie in Overijssel

Wilt u graag tijdens de kerstvakantie op vakantie? Boek dan een kerstvakantie in Overijssel bij Bospark Markelo. Onze luxe vrijstaande lodges zijn geschikt voor maximaal 6 personen, waardoor u met het hele gezin kunt genieten bij ons tijdens de kerstvakantie. Ons park ligt in een prachtige natuurrijke omgeving, die misschien dit jaar tijdens de kerst wel wit is. De mooiste winterwandelingen kunt u maken door de bossen van Markelo. Daarna kunt u met een heerlijke kop warme chocolademelk opwarmen in ons restaurant. Bij Bospark Markelo heeft u echt tijd voor elkaar tijdens de kerstvakantie. Komt u uw kerstvakantie in Overijssel vieren bij Bospark Markelo?

 

Zoek & boek uw kerstvakantie in Overijssel  ⤵

 

Een huisje huren in de kerstvakantie bij Bospark Markelo

Een huisje huren in de kerstvakantie in Overijssel doet u bij Bospark Markelo. Wij hebben verschillende natuurhuisjes voor maximaal 6 personen. Alle huisjes hebben prachtige keukens waar de heerlijkste kerstdiners kunnen worden bereid. Deze eet u natuurlijk samen op met het hele gezin in de sfeervolle woonkamer. Kiest u er voor om in de avond spelletjes te doen of kijkt u gezellig met het hele gezin een kerstfilm? Liever de kerstvakantie romantisch doorbrengen met zijn tweeën? Boek dan onze 2-persoons Bos Lodge Wellness. Deze lodge heeft een Finse sauna, ideaal voor een romantische kerst. Als u een huisje huurt in de kerstvakantie bij ons is er een kans dat u wakker wordt in een winter wonderland, wie wil dat nou niet?

 
 

Ons vakantiepark in de kerstvakantie:

  • Fietsverhuur
  • Tennisbanen
  • Speeltuin
  • Speelveld
  • Bistro De Loep
  • Lunchroom en snackbar Buuf & Buur
  • Receptie
 
 

De omgeving van Bospark Markelo

Bospark Markelo ligt in een prachtige omgeving. Vanuit uw vakantiehuis in Markelo maakt u de mooiste winterwandelingen langs historische landgoederen, kastelen en pittoreske dorpjes. Bezoek in een van deze dorpjes tijdens uw verblijf in de kerstvakantie in Overijssel ook een van de sfeervolle kerstmarkten. De natuur van De Borkeld is prachtig, wie weet kunt u hier zelfs een sneeuwpop maken! Heeft u het ondertussen koud gekregen? Warm dan op bij Bistro De Loep of lunchroom en snackbar Buuf & Buur. Ook zijn er vele uitjes voor het gehele gezin tijdens de kerstvakantie in Overijssel. Plan bijvoorbeeld een bezoek aan Zwembad De Scheg of Natuurmuseum Holterberg. Tijdens de kerstvakantie is er dus genoeg te doen voor de hele familie!

 

Of wilt u toch liever een verblijf boeken tijdens oud en nieuw? ⤵

Verblijf tijdens de jaarwisseling in Markelo