BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Meivakantie

Meivakantie in Overijssel

  • Rustig gelegen vakantiepark
  • Aangelegd met grote waterpartijen en bruggetjes
  • Luxe vrijstaande lodges
 

Vier de meivakantie in Overijssel

Gezellig samen de meivakantie in Overijssel doorbrengen in een luxe vakantiehuis doet u bij Bospark Markelo. In mei hoeft u niet ver te reizen; geniet van de lente in Nederland en verblijf in één van onze luxe lodges voor maximaal 4 tot 6 personen. U geniet hier van prachtige natuur van Overijssel. Ontdek tijdens de meivakantie leuke dorpen en steden in de omgeving van Markelo. Markelo zelf is ook zeker een bezoekje waard met leuke winkels en gezellige terrasjes. Bospark Markelo is een rustig gelegen vakantiepark, waar u volop geniet van de lentekleuren in de natuur. Op ons park heeft u een prachtig uitzicht over grote waterpartijen met romantische bruggetjes en de bossen. Met wie komt u de meivakantie in Overijssel vieren?

Zoek en boek uw meivakantie in Overijssel  ⤵

 

Huisje huren in de meivakantie in Twente

Tijdens de meivakantie in Twente kunt u verschillende vakantiehuisjes huren. Wilt u in het bos overnachten? Boek dan onze boslodge. Onze boslodges zijn ook te boeken met extra wellness, dit betekent dat u tijdens uw meivakantie in Twente kunt relaxen in een Finse sauna! Liever wat kleiner overnachten? Boek dan een tiny house die maar liefst 45 M² groot is. Ook hebben wij bij Bospark Markelo natuurlodges en normale lodges. Alle huisjes beschikken over een luxe keuken, mooie badkamer, ruime slaapkamer en royale tuin. In totaal kunt u met maximaal 6 personen overnachten in een van de vakantiehuisjes van Bospark Markelo. Weet u al waarin u wilt overnachten tijdens de meivakantie in Twente?

 
 

Wat gaat u doen tijdens de meivakantie?

Als wandel- of fietsliefhebber bent u bij ons vakantiepark in Markelo aan het juiste adres. Een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk ligt namelijk letterlijk voor de deur. Ervaar de lente door lange boswandelingen te maken en kom daarna optimaal tot rust in uw luxe lodge (met wellnessmogelijkheden). Natuurgebied De Borkeld is zeker een bezoekje waard tijdens de meivakantie in Overijssel; een glooiend landschap met een variatie aan heide, veen en jeneverbessen. Op het park profiteert u van diverse faciliteiten. Huur bijvoorbeeld een fiets of leef u uit op de tennisbanen tegenover het park tijdens uw meivakantie in Overijssel.

 
 

De faciliteiten van Bospark Markelo:

  • Fietsverhuur
  • Tennisbanen
  • Speeltuin
  • Speelveld
  • Bistro De Loep
  • Lunchroom en snackbar Buuf & Buur
  • Receptie
 
 

Ontdek onze faciliteiten en de omgeving ⤵