BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Bospark Markelo

Vakantiehuis Markelo | Bospark Markelo

  • Lodge met wellness faciliteiten
  • Vakantiehuisjes voor 4 tot 6 personen
  • Nabij de Markelose bossen

Vakantiehuis in Markelo

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Markelo, voor een lange vakantie of misschien wel een spontaan weekendje weg in Overijssel? Dan vindt u op Bospark Markelo gegarandeerd een vakantiehuis dat bij u past. Op dit natuurrijke park, verscholen aan de rand van de Markelose bossen, kunt u een luxe vakantiehuis huren in Markelo voor 4 tot 6 personen. De parkachtige beplanting, de grote waterpartijen en de romantische bruggetjes zorgen voor een rustige, ontspannen sfeer op het park. Als gast van het park kunt u tijdens uw verblijf uiteraard ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten waaronder het openluchtzwembad.

Elk vakantiehuis op het park is sfeervol ingericht met modern meubilair en voorzien van alle gemakken. Zo beschikt u over een luxe keuken, een mooie badkamer en meerdere, ruime slaapkamers. De vakantiehuizen liggen op een boslocatie en sommige hebben een schitterend uitzicht over een waterpartij. Zo geniet u echt van het buitenleven. Elk huisje heeft daarbij ook een royale tuin en een fijn terras, en alle huisjes beschikken over Wifi. Voor extra luxe kiest u de Wellness Bos Lodge met Finse sauna - puur genieten. U bent op het juiste adres voor een vakantiewoning huren in Markelo!

Sfeerimpressie van de vakantiehuizen in Markelo⤵

Huisje huren in Markelo

Wilt u een huisje huren in Markelo? Dan geniet u van een heerlijk verblijf op Bospark Markelo in Markelo, Twente. Het park is een oase van rust verscholen aan de rand van de bossen. U kunt een luxe vakantiehuisje huren op het natuurrijke park voor een lange vakantie of een weekendje weg in Overijssel. Ontspan en geniet van het groen en de aanwezige parkfaciliteiten, waaronder het openluchtzwembad en het kinderbad. Voor de kinderen is er ook een speeltuin en speelveld, en u kunt een balletje slaan op de tennisbanen. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de bistro of de lunchroom op het park.

In de omgeving is ook veel te zien en te doen, ideaal als u er eens op uit wilt. Als u een huisje huurt op ons vakantiepark in Markelo, kunt u ook zwemmen in het gemeentelijk zwembad tegenover het park. Deze heeft een openlucht- en een overdekt zwembad evenals indoor- en outdoor tennisbanen. U kunt zich dus zeker sportief uitleven. In de Markelose bossen en in de omgeving ligt een uitgebreid netwerk met wandel- en fietsroutes die u langs prachtige landgoederen, historische kastelen en pittoreske dorpjes brengen. Markelo zelf is een lieflijk dorpje met musea, winkels en gezellige terrasjes. Wilt u erop uit met uw kinderen? Beleef dan een dag vol plezier in Avonturenpark Hellendoorn.