BoekUwBuitenhuis.nl - Bospark Markelo
Bospark Markelo

Zorgeloos boeken en veilig op reis

Op ons vakantiepark volgen wij alle ontwikkelingen omtrent het Corona virus. Hieronder leest u hoe te werk gaan omtrent het virus en uw vakantie. Ook leest u welke faciliteiten er geopend zijn. 

Zorgeloos boeken met de omboekgarantie

Bij ons boek je zorgeloos een vakantie met de omboekgarantie. Zo kun je tot 7 dagen van tevoren altijd kosteloos je verblijf omboeken indien je verblij niet mogelijk is vanwege covid-19. Lees meer over de gratis omboekgarantie

Update: wij blijven open, boek met omboekgaranties

Wat is er open?

  • Op dit moment zijn er geen restricties op ons park, wij blijven open. Wel zijn er faciliteiten op het terrein gesloten;
  • Het Restaurant op het park, Bistro de Loep is gesloten. Kijk op hun website voor actuele afhaalmogelijkheden. 
  • Het zwembad naast het park is gesloten. 
  • De mooie bebosde omgeving is altijd open en u bent dan ook van harte welkom!

Wat is gesloten?

  • Op dit moment is de tennisbaan helaas gesloten. 

Wat doen wij om uw veiligheid te waarborgen?

  • Tijdens het Coronavirus worden onze vakantiewoningen twee keer schoongemaakt. Één keer na vertrek en één keer voor aankomst. Bovendien wassen wij de bedlinnen op extra hoge temperatuur en worden deze gedurende een week na gebruik niet herbruikt;
  • Onze schoonmakers werken met desinfectiespray om ook de contactpunten extra goed schoon te houden;
  • Buiten uw gezinsleden is het niet toegestaan om meer dan drie bezoekers in en om uw vakantiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Bij de receptie zijn er ook maatregelen genomen. Zo is er desinvecterende gel aanwezig en is er een scherm geplaatst tussen u en de receptioniste.

Blijf op de hoogte

Op de website van Rijksinstituut van volksgezoendheid en milieu (RIVM) vind u de meest actuele informatie over Corona Virus. Wij houden de berichtgevingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op Vakantie?

Jazeker! Twente geldt niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Het is er juist lekker rustig en we hebben veel natuur. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen, ook als deze plotseling veranderen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie bij ons zult genieten.

Heeft u vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag!